Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η ιστορία των κόμικς


 


Τα κόμικς (αγγλ. comics), που είναι γνωστά και ως ένατη τέχνη, είναι μια μορφή οπτικής τέχνης που αποτελείται από εικόνες που συνήθως συνδυάζονται με κείμενο, το οποίο συχνά βρίσκεται σε συννεφάκια κειμένου ή λεζάντες.




Φτιάξτε το πορτραίτο σας σε μορφή Manga
FaceYourManga.comManga (μάνγκα) είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στα Ιαπωνικά για την λέξη κόμικς, ενώ σε κατά λέξη μετάφραση σημαίνει “τυχαίες (ή παράξενες) εικόνες”. Εκτός Ιαπωνίας, ο όρος συνήθως αναφέρεται συγκεκριμένα στα ιαπωνικά κόμικς. Τα Manga έχουν εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο και κάπου εκεί στηρίχτηκε η ιδέα για το
το οποίο όπως δείχνει και ο τίτλος σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τον εαυτό σας σε μορφή Manga μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά σας μέσα από τις κατηγορίες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα και μόλις τελειώσετε μπορείτε να λάβετε e-mail με την “φωτογραφία” σας σε μορφή Manga.

 
 
 
ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ   http://goanimate.com
Αν σας αρέσουν τα κόμικς και πάντοτε ζηλεύατε τους σχεδιαστές τους, σας έχω καλά νέα! Φτιάξτε το δικό σας με τη βοήθεια αυτού του site. Η υπηρεσία είναι εύχρηστη και δωρεάν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και ο ηλεκτρονικός σας βοηθός είναι εδώ για να υλοποιήσει το σενάριο που φτιάξατε στο μυαλό σας. Τώρα, θα μου πείτε ότι άλλη μαγεία είναι να σχεδιάζει κανείς με το πενάκι... Δυστυχώς, για όσους από εμάς το χέρι μας δεν πιάνει, είναι και η τεχνολογία μια κάποια λύση!
 
ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ www.muvizu.com
Δημιουργήστε τα δικά σας κινούμενα σχέδια εντελώς δωρεάν. Ο ιστότοπος σας κατευθύνει βήμα βήμα μέχρι να ολοκληρώσετε τη δική σας κινούμενη ιστορία, σε μια διαδικασία απλή, που ο καθένας μπορεί να εκτελέσει. Αν λοιπόν σας αρέσουν τα κινούμενα σχέδια και πάντα θέλατε να δημιουργήσετε τα δικά σας, να η ευκαιρία! Αφήστε το καλλιτεχνικό σας δαιμόνιο ελεύθερο και αν το αποτέλεσμα σας αρέσει πολύ, τότε μοιραστείτε τη δουλειά σας και με τους υπόλοιπους χρήστες. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε, είναι να εγγραφείτε μέλη. ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ
πηγή:http://users.sch.gr/babaroutsoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...