Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η τελετή της παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο!



Σε μια σεμνή, αλλά και επιβλητική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με βασικό χαρακτηριστικό τις... βρετανικές καιρικές συνθήκες, παραδόθηκε από την ΕΟΕ η Ιερή Φλόγα στην οργανωτική Επιτροπή «Λονδίνο 2012» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για τρίτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης στη βρετανική πρωτεύουσα.
Την Ολυμπιακή Φλόγα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, κατά τη διάρκεια της τελετής, στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στην οργανωτική επιτροπή του Λονδίνου, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε και η Πριγκίπισσα Άννα, θυγατέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Η Φλόγα, την οποία παρέλαβε η Πριγκίπισσα Άννα και στη συνέχεια αποχώρησε με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής αποστολής, θα διανυκτερεύσει απόψε στη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα και αύριο θα «πετάξει» με ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος για τη στρατιωτική βάση Κούλντροουζ στην Κορνουάλη, απ' όπου θα ξεκινήσει και η Λαμπαδηδρομία επί βρετανικού εδάφους.
 Η Τελετή Παράδοσης ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και η προσέλευση του κόσμου τόσο μαζική, παρά την βροχή, που μας έκαναν να αισθανθούμε μεγάλη υπερηφάνεια, υπενθυμίζοντας παράλληλα σε όλο τον πλανήτη ότι όλα ξεκίνησαν από εδώ. «Η Ελλάδα μπορεί» ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης και το αποδείξαμε με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...