Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μια εκδρομή στο Άλσος Δελασαλ

     Την  Πέμπτη 7 Ιουνίου η κυρία μας αποφάσισε να μας πάει μια εκδρομή στο Δελασάλ. Όλοι είχαμε ετοιμάσει μικρές τσαντούλες  που είχαν μέσα φαγητό, νερό και ότι άλλο ήθελε ο κάθε ένας. Η κυρία μάς χώρισε ανά ζευγαράκια και όλοι ξεκινήσαμε για το Δελασάλ. Μόλις φτάσαμε στο Δελασάλ είδαμε καταπράσινα δέντρα και πεσμένα φύλλα που όταν περπατούσαμε έκαναν κριτς-κρατς.Στη συνέχεια μπήκαμε στα δυο μεγάλα γήπεδα, το ένα για το τένις και το άλλο για το μπάσκετ.Όλα τα παιδιά χωρίστηκαν. Κάποια πήγαν στο μπάσκετ και άλλα στο τένις.  
     Μετά από πολύ παιχνίδι η κυρία μας αποφάσισε να μας πάει μια βόλτα μέσα στο δασάκι.Όταν ανεβήκαμε  πιο πάνω, συναντήσαμε ένα γήπεδο  ποδοσφαίρου. Εκεί εγώ με μια φίλη μου πήγαμε να πιούμε νερό από μια βρυσούλα. Μόλις τελειώσαμε συνεχίσαμε να περπατάμε. Περπατούσαμε, περπατούσαμε μέχρι που φτάσαμε σ' ένα αμφιθέατρο. Εκεί κάναμε κάποια κομμάτια του θεατρικού μας και ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Μόλις φτάσαμε στην έξοδο είδαμε δυο χελώνες να κινούνται αργά. Κάποια παιδιά τις έπιασαν. Όταν φτάσαμε στο σχολείο φύγαμε κατευθείαν  για τα σπίτια μας.                         

 Αυτή η εκδρομή μου άρεσε γιατί παίξαμε πολύ!!! 
 
 
Μήλα
Μπάσκετ
 
Επανάληψη της θεατρικής μας παράστασης

Τενίστες- Τενίστριες






Το θεατράκι


1 σχόλιο:

  1. Ελενίτσα, πολύ ωραία ανάρτηση!
    Ελπίζω να μη σταματήσεις και να συνεχίσεις να εμπλουτίζεις το ιστολόγιό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...