Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εκδρομή στο γήπεδο του Μακεδονικού

    Από τις προηγούμενες ακόμη ημέρες όλα τα παιδιά της τάξης μας, περιμέναμε με ανυπομονησία πότε θα ερχόταν η σημερινή ημέρα,για να πάμε εκδρομή,στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ξεκινήσαμε από το σχολείο περίπου στις 8:30 μαζί με τα παιδιά του Γ'1 και Γ'3.
   Φτάσαμε πολύ γρήγορα και αρχίσαμε να παίζουμε Ολυμπιακά παιχνίδια. Πρώτα-πρώτα παίξαμε badmiton με τις μικρές ρακέτες και το φτερό. Δύσκολο παιχνίδι, επειδή το φτερό είναι πολύ ελαφρύ και πήγαινε όπου να 'ναι.
   Συνεχίσαμε με τοξοβολία και hockey. Πολύ ωραία αθλήματα, αλλά όταν τα παίζεις για πρώτη φορά, δυσκολεύεσαι αρκετά, μέχρι να μάθεις πώς να σημαδεύεις ή πώς να χτυπάς το μπαλάκι με το μπαστούνι.
   Χαρήκαμε μετά παίζοντας baseball, golf και κάνοντας aerobic, εκτός από τα αγόρια.
   Στις 12:55 ανεβήκαμε στο λεωφορείο και γυρίσαμε στο σχολείο μας, ευχαριστημένοι.
 







1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, Παυλίνα!
    Πολύ καλή ανάρτηση!
    Είδες που δεν ήταν δύσκολο και άδικα δίσταζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...