Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μια συγγραφέας στην τάξη μας


          Σήμερα , ήρθε στην τάξη μας η συγγραφέας Κυριακή Μιζαμίδου και μας έκανε μια υπέροχη παρουσίαση . Η παρουσίαση αυτή , ήταν από τις πιο όμορφες και θαυμαστές που είχαμε δει .
          Αυτό το υπέροχο παραμύθι μας δίδαξε πώς οι ιστορίες ή αλλιώς τα παραμύθια έχουν πολύ μεγάλη σημασία στη ζωή μας και πως θα πρέπει να πιστεύουμε σε αυτά , ώστε να δημιουργούμε περισσότερα παραμύθια με τη φαντασία μας και για να εμπλουτίσουμε περισσότερο το λεξιλόγιό μας. Εκτός από την παρουσίαση που μας έκανε η κυρία Κυριακή μας έβαλε να φτιάξουμε ένα παραμύθι με την ομάδα μας  με κάποιες λέξεις που μας έδωσε και όταν θα τα τελειώσουμε μας υποσχέθηκε πως θα τα παρουσιάσουμε στην τάξη μας και πως όλα αυτά τα παραμύθια που θα φτιάξουμε θα τα ενώσουμε βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Κυριακής .
              Η παρουσίαση άρεσε σε όλους, επίσης και η ιδέα της κυρίας Κυριακής. 





 


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...