Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετιστήρια εκδρομή στο Δελασαλ

      Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία που  έχουμε σχολείο και μετά αρχίζει το καλοκαίρι. Έτσι η κυρία  μας αποφάσισε να μας πάει μια αποχαιρετιστήρια εκδρομή για διασκέδαση, στο Δελασάλ.
      Ξεκινήσαμε λοιπόν για τα γήπεδα του Δελασάλ. Όταν φτάσαμε καθίσαμε στα σκαλοπάτια και η κυρία μας έδωσε οδηγίες για να κινηθούμε στο Δελασάλ.
       Στην αρχή πήγαμε στα γήπεδα του τένις και του μπάσκετ. Εκεί τα παιδιά διάλεξαν το άθλημα που ήθελαν και πήγαν στο ανάλογο γήπεδο. Μετά από πολύ παιχνίδι μαζέψαμε τα πράγματά μας και ξεκινήσαμε για την εξερεύνηση στο δασάκι. Καθώς περπατούσαμε είδαμε το γήπεδο  ποδοσφαίρου εκεί όμως δεν σταματήσαμε και συνεχίσαμε. Τέλος φτάσαμε στο θεατράκι του Δελασάλ όπου εκεί κάναμε τους ρόλους άλλων παιδιών στο θεατρικό μας " Η Κρουαζιέρα των θεών" 
       Αφού τελειώσαμε ξεκινήσαμε για την επιστροφή ευχαριστημένοι. 
       Η εκδρομή αυτή ήταν τέλεια παρόλο που θα είναι η τελευταία μας με την Κυρία Χριστίνα γιατί μετά από τρία χρόνια που ήμασταν μαζί ήρθε η ώρα να πάρει εκείνη άλλη τάξη  και εμείς να συνεχίσουμε με άλλον δάσκαλο ή δασκάλα.









1 σχόλιο:

  1. Ελενίτσα,με συγκίνησες! Ελπίζω να σας μείνουν μόνο καλές αναμνήσεις από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...