Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός στο σχολείο

 Σήμερα στις 11:00 π.μ.μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με ανανεωμένες τις δυνάμεις, συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς 2013-14.
Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο, όμως  ταυτόχρονα μια νέα σχολική χρονιά μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας.
Όμως εμείς, το διδακτικό προσωπικό,  αρχίζουμε έναν νέο κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά και με την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό σας με εμπειρίες και γνώσεις.
Εύχομαι στους μαθητές μας «Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά και υγεία!»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...