Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Οι  καλοκαιρινές διακοπές δυστυχώς τελείωσαν. Ακόμα σκέφτομαι τις διακοπές που πέρασα. Ήταν παρά πολύ σύντομες ή μάλλον μου φάνηκαν πολύ σύντομες. Άρχισαν αρχές Αυγούστου και πήγαμε οικογενειακώς στην Καλαμάτα. Εκεί εκτός από μπάνιο στη θάλασσα που κάναμε καθημερινά, πήγαμε στην Κορώνη, ένας μεγάλος κόλπος με γαλάζια θάλασσα, κάτασπρα σπίτια, στενά δρομάκια και γραφικά σκαλοπάτια. Μετά πήγαμε στην Μεθώνη Μεσσηνίας, μια μεγάλη πόλη που γνωστό είναι το κάστρο της με τα ψηλά τείχη. Τέλος επισκεφτήκαμε την βοιδοκοιλιά της Πύλου, μια καταπληκτική παραλία που πήρε το όνομά της από το σχήμα της κοιλιάς του βοδιού. Λένε πως είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδος. Οι διακοπές μου τελείωσαν με ένα σαββατοκύριακο στη Θάσο, ένα καταπράσινο νησί με γαλάζιες παραλίες.
Είμαι πολύ λυπημένος που τελείωσαν οι διακοπές, αλλά χαρούμενος γιατί σε λίγες μέρες αρχίζει το σχολείο και θα συναντηθώ με τους φίλους –συμμαθητές μου.

1 σχόλιο:

  1. Δημητράκη, καλή σχολική χρονιά!!! Μη λυπάσαι που τελείωσαν οι διακοπές. Κράτα τις ευχάριστες αναμνήσεις για να συνεχίσεις με καλή διάθεση. Καλώς ήλθες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...