Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

One Day Without Shoes

Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που ξεκίνησε πριν από εφτά χρόνια και έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο  σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.
Την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.


             

Το σχολείο μας για δεύτερη χρονιά συμμετέχει σ΄αυτό γεγονός με σκοπό να ενημερώσουμε τους γύρω μας και παράλληλα για ενσυναίσθηση της κατάστασης αυτών των παιδιών.
Σήμερα βγάλαμε τα παπούτσια

 Κάναμε την προγραμματισμένη πρόβα για τη θεατρική μας παράσταση ξυπόλητοι

Και στη συνέχεια ετοιμάσαμε κάποιες δραστηριότητες για να ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου για το πόσο σημαντική  είναι αυτή η μέρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...