Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη στα γήπεδα του Μακεδονικού

Σήμερα Πέμπτη 9/6/2016 πήγαμε εκδρομή στα γήπεδα του Μακεδονικού,στην Ευκαρπία. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και μάθαμε πολλά πράγματα για τον αθλητισμό.
Ξεκινήσαμε το πρωί γεμάτοι χαρά . Όταν φτάσαμε βρεθήκαμε σε έναν πολύ μεγάλο χώρο με πολλά γήπεδα. Είχε ένα επαγγελματικό γήπεδο μπάσκετ που εκεί μπορούσαν τα παιδιά να παίξουν μπάσκετ, βόλεϊ και σάλα. Έξω από αυτό το γήπεδο υπήρχαν άλλα γήπεδα ποδοσφαίρου.
Συνολικά είχε 3 γήπεδα με χλοοτάπητα, 2 με χόρτο και ένα επαγγελματικό. Τα περισσότερα αγόρια παίξαμε ποδόσφαιρο. Τα κορίτσια έπαιξαν σάλα, βόλεϊ και μπάσκετ. Είχε ένα κυλικείο, όπου μπορούσαμε να ξεκουραστούμε και να φάμε. Ήταν η τελευταία μας εκδρομή για φέτος  και γι' αυτό ήταν όλο το σχολείο .
Περάσαμε φανταστικά και θα είναι μια αξέχαστη εκδρομή που θα τη θυμόμαστε στις διακοπές του καλοκαιριού μέχρι να ξαναβρεθούμε του χρόνου όλοι μαζί στο σχολείο μας.
Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γράφει ο Αντώνης-Παναγιώτης-Τσίτσιλας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...