Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κάθε σταγόνα.... μετράει

Αφιερωμένη στο νερό είναι η σημερινή ημέρα, το πολυτιμότερο συστατικό της ζωής και θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, που πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, όπως σημειώνει ο ΟΗΕ, το οποίο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τείνει πλέον να μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, αλλά κυρίως της αλόγιστης χρήσης από τον άνθρωπο. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε το 2013 ως το Παγκόσμιο Έτος για τη Συνεργασία για το Νερό.
Επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ αναφέρουν ότι η κρίση του πόσιμου νερού χαρακτηρίζεται τόσο από τη συνεχιζόμενη μείωση της ποσότητας που διατίθεται, όσο και από την υποβάθμιση της ποιότητάς του.
Κάθε σταγόνα μετράει. Ας αποφύγουμε την αλόγιστη χρήση του.
Ευκαιρία να θυμηθούμε τα συνθήματα που ετοιμάσαμε για το νερό στο πρόγραμμα Comenius.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...